(foto: dortmund, twitter)

Liverpool har fått en del kritikk etter en svært rolig sommer med tanke på nye spillere inn inn portene på Anfield. Midtstopper Ibrahima Konaté er den eneste førstelagspilleren som har blitt kjøpt inn i sommer. Og foreløpig er Konaté regnet som backup og en mann for fremtiden. 

James Pearce i The Athletic har fulgt Liverpool tett de siste årene, og har skrevet mye om jakten på nye spillere i sommer. Han kan skjønne noe av frustrasjonen mot eierne i Liverpool.

– Noe av kritikken er fortjent. Jeg kan skjønne frustrasjonen over at Liverpool ikke gjorde mer i overgangsvinduet, og at Jürgen Klopp ikke ble støttet mer økonomisk, sier Pearce i podcasten The Red Agenda. 

Tror du Liverpool har for liten stall for å vinne årets Premier League? Om du vil spille på det eller noe annet spennende finner du de bästa betting sidor her.

Det har vært mye snakk om Jude Bellingham de siste dagene. 18-åringen har levert for både Borussia Dortmund og England, og er er en svært ettertraktet spiller. Neste stopp for for den unge engelskmannen er trolig Premier League.

The Times rapporterte i går at Liverpool er en av flere storklubber i England som følger situasjonen nøye, og som vil være med i kampen dersom han blir tilgjengelig. Avisen meldte samtidig at det var lite sannsynlig at Dortmund ville selge – ettersom Erling Braut Haaland er ventet å bli solgt neste sommer. Dortmund vil ikke selge Bellingham før etter VM i Qatar vinteren 2022.

Patrick Berger journalist i tyske Sport 1 er en pålitelig kilde når det kommer til Borussia Dortmund. 

Han har nå twitret at Liverpool jakter Bellingham – og at rapportene fra England stemmer. Jürgen Klopp følger med på midtbanespilleren og ønsker å undersøke mulighetene for overgang til Anfield neste sommer. Det er ventet at Liverpool kommer til å gjøre større investeringer de neste par årene for å fornye en aldrende stall.

Jude Bellingham er foreløpig verdsatt til hele 80 millioner pund, men prisen kan fort stige om unggutten fortsetter utviklingen. Han har kontakt med Borussia Dortmund til 2025. 

LeS OGSÅ: Solskjær har en gedigen utfordring når han slipper utpå Ronaldo

Manchester United skal også være interessert i Bellingham og trenger flere ben midtbanen etter at Jesse Lingard avslo et nytt kontraktsforslag fra Solskjær. 

Lindgard, som var på et vellykket lån hos West Ham forrige sesong vil avvente situasjonen på Old Trafford for å se hvor mye spilletid han får hos de røde djevlene. På de første tre kampene i årets sesong har Lingard vært på banen i kun fire minutter! 

Bellingham ble tatt ut i Englands EM-tropp til årets mesterskap. 13. juni 2021 ble han den yngste spilleren i EMs historie i en alder av 17 år og 349 dager, men bare dager etter nærmere bestemt 19. juni 2021 tok Kacper Kozłowski over rekorden som EMs yngste spiller.