Hva blir det til, Jürgen? (foto: liverpool, twitter)

På tirsdag er det Liverpools tur til å vise at engelske klubber har noe å gjøre i Champions League. For én spiller blir det et «tight race» å bli klar for å forsvare klubben mot Bayern München.

Dejan Lovren kan være nøkkelen for Klopp i midtforsvaret, med Virgil van Dijks karantene i kampen mot Bayern.

Holder seg hjemme. (foto: liverpool, twitter)

Les: Chelsea har funnet erstatter for både Sarri og Hazard

Men om Lovren blir klar for å ta på seg det enorme ansvaret dette vil være, er det store spørsmålet. Både Lovren og Joe Gomez reiste ikke med troppen på treningsleir i Spania denne uken, for å prioritere sin individuelle opptrening etter skadene.

-Dejan og Joe er ikke her. Det er aldri et godt tegn. Vi skal gjøre alt for å få Dejan klar til kampen mot Bayern, men det vil bli et tight race, sier Klopp ifølge klubben hjemmeside.

Tenk positivt, tenk positivt. tenk… (foto: liverpool, twitter)

Les: Solskjær om Lingard, Martial, Sanchez, Pogba og forsterkninger

Lovren har ikke vært på banen siden han pådro seg hamstringskaden mot Wolverhampton i FA cupen forrige måned.

Blir ikke Lovren klar til neste uke, kan dette bety at Fabinho, som normalt ligger defensivt på midtbanen, kan hentes til midtforsvaret. Brasilianeren har allerede fått testet seg mot Wolves og Brighton på dette.

Den gode nyheten i Liverpool-leiren er at langtidsskade Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster deltok på trening i Spania på tirsdag.

Klopp har mye å tenke på om dagen. Det vil si; en helt vanlig dag for en av verdens beste fotballmanagere. Med jernmannen Lovren tilbake, kan neste uke gå adskillig lettere.

Tikk-takk, tikk-takk.

Les: Solskjær om holdninger etter PSG-tapet: «Da kan du bare glemme å spille!»