Vet bedre enn å hvile på laurbærene. (foto: liverpool, twitter)

På søndag skal Liverpool nærme seg det uungåelige Premier League-trofeet. Etter en så langt -vi skjønner ikke hvordan det kan snu nå – historisk sterk sesong, har Liverpool-supportere begynt å skimte en laaaang periode på toppen. Klopp er ikke helt der.

På spørsmål om han har muligheter til å kopiere det Sir Alex oppnådde i Manchester, kommer svaret kjapt fra Liverpool-manageren.

-For å være helt ærlig tror jeg ikke det er mulig å dominere så lenge. United hadde en virkelig god kombinasjon av en enestående manager med et supert øye for spillere og en fantastisk timing for hvor lang tid man har bruk for en spiller i klubben. Erstatterne Ferguson fant var alltid fremragende – og så var det pengene. Kombinasjonen for United var virkelig god, sier Klopp til Goal.

Les: Leeds United planlegger kjøpefest

Som skjønner at Alex Ferguson aldri hvilte på tidligere prestasjoner.

-Vi har ganske tydelig gjort noe riktig frem til nå, men vi er nødt til å gjøre dette og mer for å forbli suksessfulle, sier Klopp.

Skal vi følge Klopps resonnement, blir det ikke helt tørke på overgangsmarkedet likevel. En historisk sterk Premier League-sesong er null verdt neste år når alle skal rive Liverpool ned fra tronen.

Les: Klopp har ikke noe valg: Denne spilleren må Liverpool skaffe seg!