Mohamed Salah

Liverpool vant igjen selvsagt, for å telle hvor mange ganger de har vunnet på rad i Premier League må vi finne frem både fingre og tær. – I andre omgang fikk vi se hvorfor de blir årets seriemestre.

Etter kampen har Jurgen Klopp har forklart hvorfor han syntes Liverpools 4-0-seier over Southampton var et «sprøtt resultat».

Les: Nå sier han unnskyld

Resultatet gjør at man tenker det var en total overkjøring, men det var det ikke, Liverpool var bare hemningsløst effektive i andre omgang.

Alex Oxlade-Chamberlain åpnet ballet i det 47. minutt, han skar inn fra venstre og skjøt hjem fra kanten av området. Jordan Hendersons økte etter en time og deretter satte Mohamed Salah inn det tredje over målvakt Alex McCarthy. Egypteren pakket hjem den fjerde på slutten.

Klopp sa til BBC Sport: “Beredskapen til å forbedre seg i spillet og lære av spillet [er det vi måtte gjøre for å vinne].

Les: Prince Boateng pakker baggen i Fiorentina

“Oppsettet av Southampton kunne jeg ikke gi mer ære til. For et sprøtt resultat til slutt. Det er fortjent fordi vi scorer målet, men for et lag.

“De hadde for mange skudd på mål, og vi måtte endre oss noe i andre omgang. Det hjalp massivt, og når vi triller er det vanskelig å stoppe oss.

«Selv da det sto 4-0, stoppet ikke Southampton, og jeg har så stor respekt for det.»

På spørsmål om Southampton burde fått straffe før Liverpools første mål, la Klopp til: «Det var et avgjørende øyeblikk. Det betyr ikke at det ville vært over, men at spillet ville gått i en annen retning. ”

Liverpool – Southampton 4-0
Premier League
47′ 1-0 Alex Oxlade-Chamberlain
60′ 2-0 Jordan Henderson
72′ 3-0 Mohamed Salah
90′ 4-0 Mohamed Salah