Minner styggelig om prosessen med Sancho. (foto: united, twitter)

United-supportere har vært de evige optimister i en halv evighet siden Sir Alex left the building. Uten å få betalt. Men når selveste Mester Klopp anerkjenner United som en reell utfordrer, da har trolig klubben lyktes med å snu skuta.

Med 23 poeng ned til Manchester City er det mange som forventer at Liverpool har det som skal til for å ta en back-to-back tittel i ligaen. Etter å ha fulgt klubbens utvikling siden 2015 og Mester Klopps entre, peker lite mot at gjengen fra Anfield kommer til å falle utenfor tittelkampen i løpet av de neste månedene.

Les: Solskjær har fått til noe Sir Alex «ikke klarte»

Men hvilke andre klubber er i ferd med å posisjonere seg for det samme før neste sesong?

Vi lar Klopp komme med en kvalifisert spådom:

-City vil være sterke neste seong, United vil være sterke neste sesong, Chelsea vil være sterke neste sesong, svarte Liverpool-manageren på spørsmålet om City blir hovedutfordreren i 2020/21-sesongen.

Hørte dere, all verdens United-supportere? Og det kommer mer fra Mester KLopp:

-City er et outstanding lag, United er i outstanding shape og Chelsea er i virkelig god form og gjør noen interessante handler, kommer det fra Klopp.

Les på F7: Lanserer reiser til Kreta og Rhodos i sommer

Liverpool-managerens United in outstanding shape er kanskje det beste kvalitetsstempelet på markedet. Solskjær og United ser ut til å ha tatt et kvantesprang i løpet av det siste året. Gratulerer!

Les: Da ble det enighet om Sanchez og Smalling