Mester Klopp takker for følget. (foto: Liverpool)

Da Xabi Alonso ble lansert som toppkandidat til å erstatte Jürgen Klopp etter sesongen, var det liten tvil om at den tidligere Liverpool-stjerna var Klopps favoritt. På en pressekonferanse i mars gikk tyskeren langt med å vise hvilken prestasjon Alonso er i ferd med å få til i Bundesliga, ligaen Klopp selv har kjempet i. På fredag fortalte Alonso han blir værende hos Leverkusen, for Liverpool betyr dette at den perfekte erstatteren ikke er tilgjengelig. Etter helgens Premier League-kamper virker det som Klopp har fått en ny favoritt.

Ifølge The Telegraph står det nå mellom Ruben Amorim og Roberto de Zerbi, mens The Atheltic melder Thomas Frank også har sine fans hos Liverpool. På lørdag fikk Liverpool-ledelsen muligheten til å oppleve en av kandidatene på Anfield.

LES: Supercomputer har regnet ut hvem som vinner Premier League

De Zerbi og Brighton har mistet noe av farten de hadde i første del av sesongen, men på Anfield lørdag, var det ingen selvfølge at Liverpool stakk av med seieren.

Etter kampen ble det tysk bjørneklem på De Zerbi.

-Jeg kommer til å holde øye med ham. Jeg har så mye respekt for arbeidet hans Jeg sa til ham at han måtte fortsette å snu fotballens verden opp ned, begynner Klopp til BBC.

ENGELSKE KLUBBER: United-legenden Roy Keane «sparker ut» mot Haaland junior

– Det er utrolig hva han har levert. Brighton har mistet Mac Allister og Moises Caicedo, pluss at de har hatt mange skader, men så setter han sammen et slikt lag. Utrolig arbeid, skryter Klopp.

Ikke ulik måten han hyllet Xabi Alonso på for en måned siden.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Sheffield United