Klopp hadde 15 minutter på seg

Profeten som våger. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Det tok den tidligere sjefen hos Liverpool kvarteret med Jürgen Klopp før han var villig til å gi tyskeren nøklene til Anfield.

Men hadde ikke tyskeren overbevist umiddelbart, kunne Liverpool stått uten trofeene som nå står linet opp foran dem.

Ian Ayre leder nå Nashville i MLS, men var direktør på Anfield mellom 2014-17. Det vil si personen som var med på å gi Liverpool-supporterne In Klopp we trust og en ny æra.

Les: Spanjolen skulle spille med Zlatan – agenten stanset hele greia

Vi lar Ayre mimre fra dagen han traff Klopp for første gang.

-Jeg har stor tro på at når du driver en fotballklubb, så er førsteinntrykket alt. Og den første gangen jeg traff Jürgen… Jeg må ærlig talt si at før det var gått 15 minutter tenkte jeg at denne karen er perfekt, sier Klopps tidligere sjef til ESPN.

Nå har Klopp så og si ledet Liverpool tilbake til tittel i Premier League, den første siden 1990, og for Ayre kommer ikke dette som noen overraskelse.

-Klopp har alt og litt til som skal til for å løfte en spiller, en klubb, en by (den røde delen). Dette var en av de gangene du bare vet at det er riktig for laget, klubben og byen din. Jeg tror Jürgen er som en slags profet av en manager og perfekt for denne klubben, sier Ayre.

Les på Popidol: OL-pappsengene tåler sex – men bare to personer om gangen

Men hva er det egentlig med denne skjeggete tyskeren?

-En av tingene jeg beundrer hos Klopp er at han er så naturlig. Alt som kommer fra ham, som når han går ut på banen og klemmer all etter kampen og alt det andre, alt er naturlig. Han gjør ikke det for å oppnå noe, eller for å fremstå som en snill person, det er ekte og jeg connected with him immediately, avslutter mannen som ansatte en profet.

Wow. Takk for at du gav oss Klopp, Ayre.

Les: Liverpool vurderer å bruke over en milliard for første gang