Sommerens vinner ble taperen i januar - og omvendt. (foto: united, twitter)

Etter den sinnsykt deilige og befriende United-seieren mot Everton på lørdag, klarte ikke Solskjær å starte feiringen før han hadde fyrt av noen salver mot Premier League. På søndag tok Jürgen Klopp opp tråden.

Solskjær startet utblåsningen etter 3-1 seieren mot Everton (det er alltid lettere å bli lyttet til når du vinner).

– Selvfølgelig var det tilfredsstillende å vinne, for vi var dømt til å mislykkes. De setter guttene opp til å feile. Vi fikk Luke Shaw skadet i dag fordi vi har vært i Tyrkia. Vi har spilt enormt mange kamper denne sesongen allerede. Vi var i Tyrkia onsdag kveld, kom hjem torsdag og spiller tidligkamp lørdag. Det er fullstendig galskap, sa Solskjær etter lørdagens kamp.

Les: Liverpool reddet poeng og mistet nok en forsvarsspiller

Liverpool tok et sterkt poeng mot Manchester City på søndag (Liverpool-supporterne sender en varm takk til Kevin de Bruyne). Også Jürgen Klopp valgte å fyre av noen salver mot logistikk-gjengen hos Premier League som ser seg blinde på flytskjemaene sine.

– Angående det Ole sa i går… For to uker siden snakket jeg med Premier League, der jeg sa at et lag som spiller borte i Champions League onsdag kveld ikke skal spille 12.30 på lørdag. Det er ikke lov, begynner Klopp til Sky Sports.

Les på Engelske klubber: Southampton toppet Premier League, krever stopp i tellingen

– Tottenham spilte i Razgrad torsdag kveld og hadde kamp i dag kl.12.00. Helt ærlig, sett oss opp lørdag eller søndag, men ikke 12.30-kampen. Det er døden. Du våkner opp, og så skal du spille fotball med en gang når du er midt i rehabiliteringsfasen. Premier League er nødt til å endre det. Dette går ikke.

For Klopp går det også utover underholdningsverdien.

– Sky Sports, BT Sport, alle må sette seg ned og snakke sammen. Vil dere ha god fotball? Gi spillerne i hvert fall et par timer mer. Vi ber ikke om neste dag eller mandag kveld, for det er umulig i det tette kampprogrammet, men noen må begynne å tenke, avslutter Klopp.

Da gjenstår å se om noen gidder å lytte.

Les: Neymar har kalt inn agenten sin