Klopp fikk endelig kjenne på hvordan det er å være United-manager

God dag og adjø, Arteta. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Manchester United gjorde jobben sin mot Tranmere med 6-0 seier. For Liverpool skulle League One-klubben Shrewsbury være en nedhøvlet fartsdump på veien til neste runde i FA-Cupen.

En scoring av Curtis Jones og et uforklarlig selvmål av Donald Love gav Liverpool en komfortabel 2-0-ledelse mot League One-klubben.

Les: Ashley Young fikk søndagen delvis ødelagt av Inter-spiller

Så kom innbytter Jason Cummings inn i andre omgang og sørget like godt for å sende Liverpool ut av banen med uavgjort 2-2.

Klopp kastet innpå både Mohamed Salah og Roberto Firmino på tampen for å unngå en irriterende omkamp på Anfield, men det holdt altså ikke.

Les på Popidol: Spansk fotballtreneren med Fortnite-overdose tar feiringen helt ut

B-preget Liverpool lag? Ja. Fortsatt like flaut? Ja!

Klopp gledet i det minste skotten Cummings, som opplever sitt fotball-livs største øyeblikk.

– Jeg kunne ha scoret hat trick! Men dette var en drøm som gikk i oppfyllelse, mot det beste laget i verden. Nå handler alt om å reise til Anfield. Å reise til Anfield vil bli fantastisk for fansen, spillerne, klubbformannen og alle. Vi kan ikke vente på å reise dit, sier Cummings hest etter aller jubelscenene.

Kanskje det var på tide at også Klopp fikk kjenne på å ikke vinne når resten av verden ser på det som ren plankekjøring (les: hverdagen til Solskjær).

Les: Det tok Haaland to kamper å skvise ut stjerna hos Dortmund

Vi tipper dette gjør det ekstra godt å være United-manager mandag morgen.