Klopp ber Liverpool raska på etter Juventus byr på hans favoritt

Italias neste superrakett.

Juventus jobber med en avtale på 50 millioner euro for å signere Brescia-midtbanespiller Sandro Tonali, nyheten sannsynligvis også til å vekke Liverpool til handling.

19-åringen sørget for at mange sperret opp øyene forrige sesong da Brescia vant opprykk til Serie A og førte til sammenligninger med den legendariske italienske midtbanespilleren Andrea Pirlo.

Han omtales som det største talentet i Serie A.

Les: Manchester United snart ikke lenger rikest England?

Tonali har fortsatt sin fine form i øverste divisjon. – Corriere dello Sport skriver at Juventus sportslige sjef Fabio Paratici nå har innledet samtaler med sine Brescias kolleger over en sommeovergang for tenåringen.

Det er rapportert at Juve skal lansere et bud på 50 millioner euro i håp om at den eksentriske Brescia-eieren Massimo Cellino – en gang beryktet Leeds eier- vil akseptere.

Corriere dello Sport skriver også at det er et stort problem for Juventus, nemlig at Reds-sjef Jurgen Klopp allerede har hatt samtaler med tenåringen og hans representanter om en fremtidig overgang til Anfield. Så langt har Liverpool tatt det med ro, men de ba om å bli informert hvis noe skjedde og nå har noe skjedd.

Les på Popidol: Sjette og aller siste sesong av «Vikings» er helt uten norske skuespillere

Avisen skriver at Klopp ser på Tonali som et «drømmetillegg» til Liverpools midtbane og europamesterne vil være «oppmerksomme» etter påstander om at Juve hadde innledet samtaler om en avtale.

Klopp vil be Liverpool om å matche enhver tilnærming fra Juventus, og at mens tenåringen har en enorm prisantydning, det gjenspeiles av at spillere av denne kvaliteten ikke kommer ofte.