Bernardo Silva(foto: city, x)

Den tyske storklubben blar opp store penger for et dobbelt varp i Premier League. – Tilsammen vil Bernardo Silva og Michael Olise, hvis planen som Daily Star har avslørt koste 1,5 milliarder.

Bayern München har satt hele sitt apparat i bevegelse for å lokke Bernardo Silva til klubben og med det få utløst Bernardo Silva sin utkjøpsklausul på 60 millioner euro. – Planen er å snakke med folkene til Silva mens EM pågår for så å sikre en avtale så snart Portugal er ute av turneringen.

Milliardene sitter løst i Bayern München etter å ha landet på 3.plass i Bundesliga! .. UHØRT!

Les: Erik Ten Hag har bestilt spilleren han trengte i 2022

Det er fortsatt to år igjen av avtalen som Barnardo Silva har med Manchester City.

Bundesliga klubben har allerede avtalt å hente den franske vingen Michael Olise fra Crystal Palace – etter å ha matchet hans frigjøringsklausul på 68 millioner euro – er de fortsatt ivrige etter Silva.

Den nye Bayern-sjefen og eks-City kampteinen Vincent Kompany ser på sin gamle lagkamerat, med sin enorme erfaring og allsidighet til å operere på tvers av midtbanen eller lenger fremme på flankene, som et perfekt tillegg for hans store gjenoppbygging i München.

Silva, en signering på 43,5 millioner pund fra Monaco i juli 2017, er fortsatt fornøyd i England og har tilsynelatende ikke hastverk med å slutte. En ny utfordring i Tyskland med en av Europas eliteklubber kan imidlertid appellere på dette stadiet av karrieren.

Selv om Bayern neppe vil være de eneste som jakter på signaturen hans, holder de definitivt fordelen for øyeblikket. Barcelona har vært langsiktige beundrere, men sliter med å skaffe de nødvendige pengene, mens de spanske rivalene Real Madrid ser ut til å ha bestemt seg for at de har mer presserende overføringsprioriteringer.

Les på Engelske klubber: Aston Villa henter norsk talent i FC København