Newcastle klarer ikke å rote til dette . (foto: liverpool, twitter)

Klopp er fotballpassion. Liverpool-supporterne elsker denne mannen, for spillerne har tyskeren vært lederen for de gode tider. Men veien mot suksess har ikke bare vært en dans på roser, som det så vakkert sies.

Den estiske midtstopperen Ragnar Klaven spilte for Liverpool i perioden 2016-18 og fikk med en spesielt krevende periode for Jürgen Klopp – før resultatene av jobben hans hadde vist seg i troféskapet på Anfield.

Les: Endelig har det snudd for Özil!

Det var tilbake i januar 2017, etter at Premier League-bunnlaget Sunderland hadde gitt Liverpool nok en bulk i panseret med 2-2 og poengdeling.

-Det største presset var rundt jul og begynnelsen av januar. En gang, jeg husker ikke hvem vi spilte mot, kanskje det var borte mot Sunderland. Klopp og James Milner startet nesten en fysisk slåsskamp… Vi så det i øynene hans at Klopp ville ha gått hele veien just to prove his point. Det var en stressfull tid for ham, han var under mye press, forteller Klavan ifølge Goal.

Den frustrerende sesongen endte med 4. plass i Premier League. Etter dette har Klopp hentet Champions League -og Premier League-trofeet hjem til Liverpool.

Les på Tysk fotball: Lewandowski trenger ikke Premier League

Klavan som fikk oppleve «nevekjemperen» Klopp er ikke overrasket over at tyskeren har ledet Liverpool til topps.

Kokos må til. (foto: liverpool, twitter)

-Han kjente spillerne og laget så godt. Han visste når han skulle si hva. Hvis han så at det var et problem i troppen, kunne han snu det med en vits. Når spillerne ikke tok ham på alvor, da viste han dem hvem som er sjef. Dette er for meg fenomenet Klopp, at han kan lese laget og individene så bra, sier Klavan.

Mester Klopp ruler!

Les: Sendte United ut av cupen, nå stenger West Ham-eierne døra for beilere