Klatrer forbi Neymar på lønnsstigen

513
Icardi, Neymar og Mbappe

Paris Saint-Germain planlegger å tilby Kylian Mbappe en ny banebrytende kontrakt for å overbevise ham om å bli i klubben. 21 åringen trives i Paris og har det bra i dag, men klubber som er mer «sexy» banker på døra og kommer med fristende tilbud.

Den franske superstjernen er bare 21 år og er akkurat nå verdens mest attraktive spiller. – Avtalen med Paris Saint-Germain løper ut neste år. I følge Paris United vil PSG-president Nasser Al-Khelaifi ikke vente lenger og planlegger å legge en ny kontrakt på bordet for 21-åringen før slutten av denne sesongen.

For å overtale Mbappe til å bli i Frankrike, vil PSG gjøre ham til den høyest betalte spilleren over Neymar og bli høyest betalte spilleren i historien. Men det handler ikke bare om penger for Mbappe, som ønsker en mer fremtredende rolle i troppen . – Noe Paris Saint-Germain er villige til å gjøre.

Mbappe vil fremover være samlingspunktet foran Neymar, Mauro Icardi og alle andre. PSG vet at de ikke bare trenger å overbevise Mbappe, men hans representanter og spesielt foreldrene hans. Derfor forbereder klubben en strategi som vil bestå av en stor bonus hvis spilleren signerer denne nye kontrakten, samt oppgaver og sosiale forhold for familen.

Kylian Mbappe sitt store idol er Real Madrid manager Zinedine Zidane og fristelsen for å spille for han er meget stor.