(c) Bilde: PSG: Ander Herrera

I den røde delen av Manchester vil den spanske spilleren for alltid være velkommen. Selv om Herrera ikke representerer del av Manchester Uniteds storhetstid, har den sentrale midtbanespilleren alltid vært hel United-ved. Da han forlot Old TRafford i 2019 og ble hentet inn av PSG, tenkte vi at dette skulle bli kult for veteranen. Så startet Ligue 1-klubben å fylle den allerede stjernetunge troppen med noen av de største navnene på markedet.

For 33-åringen Herrera betyr dette at det er tid for exit to år før tiden. Både franske og spanske medier hevder spiller og PSG er tett på å oppheve kontrakten. For Herrera åpner det opp for en retur til gamleklubben. United-supporterne trenger ikke å få kaffen i vrangstrupen, det dreier seg om Athletic Bilbao.

LES: Spansk media: Manchester United har fått ny steinhard konkurranse om de Jong

Herrera spilte for La Liga-klubben i perioden 2011-14, da United trykket på utkjøpsklausulsknappen for å gi neste manager, Louis van Gaal, forsterkning på midtbanen. Ifølge Marca venter nå en toårsavtale hos Athletic på Herrera, til det som kan ble en verdig avslutning med mye spilletid hos Spanias 8. beste klubb.

LES: L’ Equipe: Championship-klubb jakter PSG-talent