Sanchez. (foto: marseille, twitter)

Spør du en Man United-supporter om Alexis Sanchez, blir du møtt av et tomt blikk. Tør du virkelig spørre meg om det?! På San Siro er stemningen en helt annen. Nå venter comeback for 34-åringen.

Den chilenske løven fungerte som superreserve for Inter Milan. For Conte ble det 30 Serie A-kamper med 7 scoringer og 7 assists, For Inzaghi total 9 scoringer og 5 assists i alle konkurranser, inkludert den avgjørende scoringen i Coppa Italia-finalen mot Juve. Forrige sommer forlot Sanchez San Siro, lite happy med hvor lite spilletid han ble tildelt, hos Marseille har det blitt betydelig mer tid på kamparenaen og solide 18 scoringer.

LES: Leeds-rebell har bedt pent om unnskyldning

Likevel, i oppkjøringen til denne sesongen har klubben mistet manager Igor Tudor mens de har fylt på med angrepsspillere som Pierre-Emerick Aubameyang og Ismaila Sarr. Ifølge den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Romano er det nå klart for et overraskende comeback hos Inter Milan.

Romano melder Sanchez kommer på free transfer, avtale er klar, medisinsk test gjennomføres på fredag. Hos Inter vil Sanchez erstatte Jaquin correa, som møter chileneren i svingdøra. Correa signerer med Marseille.

LES OGSÅ: Fikk sitt gjennombrudd som 30-åring – er nå kandidat til å erstatte en av Europas beste spisser

34-åringen har for alvor revitalisert karrieren etter de traurige årene på Old Trafford, Inter-supporterne tar garantert vel imot sin chilenske løve.