Bilde Aafk: Quint Jansen

Aalesunds Fotballklubb er enig med 30 år gamle Quint Jansen om en kontrakt ut 2021-sesongen. Spilleren har de siste sesongene spilt for Mjøndalen, der han kan vise til over 100 kamper. -Kontrakten med Buskerud-klubben gikk ut ved nyåret, og Jansen kommer derfor gratis til AaFK.


Hovedtrener Lars Arne Nilsen forteller til Aalesund sine sider at han er veldig fornøyd med å få Quint Jansen inn i troppen. «Han er 30 år og har mye erfaring. Han kjenner norsk fotball godt og har mange kamper både i OBOS-ligaen og Eliteserien. Han har god fysikk og er rolig med ballen. Han vil også gi oss god dødballkraft. Vi har gode referanser på ham både som type og spiller. Vi gleder oss til å få ham til AaFK»

Les: Bekreftet: Alexander Sørloth har ny sjef


  • Sportslig leder Bjørn Erik Melland sier at nykommeren vil gi tangotrøyene en dimensjon som laget trenger i en lang og tøff sesong. «Vi er derfor veldig fornøyde med å få dette på plass nå»
  • Den 193 centimeter høye midtstopperen, som har en fortid i de nord-norske klubbene Finnsnes og Junkeren, samt nederlandske Hellas Sport, gleder seg til å komme i gang i Aalesund.
  • Da jeg fikk vite at AaFK var interessert tenkte jeg at det var spennende. Jeg trengte ikke å tenke meg om to ganger, sier Quint.

Les på Fransk Fotball: Tilbyr Lionel Messi en kontrakt ingen har råd til å matche