Ullevaal (Sporten) Landslagskapteinen Maren Mjelde og resten av landslaget er klar for for alvoret i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Wales, vil de norske fotballjentene som godt som være klar for Europamesterskapet i fotball 2022.

– Det er et tent, gjeng som synes det er alt for lenge siden sist, vi spilte en landskamp, og veldig moro at vi får spille på Ullevaal, sier Maren Mejelde til pressen.

Morgendagens kamp går dessverre for de norske publikumet for tomme tribuner, men ambisjonen ligger i kortene. Samtlige er enig om at forspranget skal økes til gruppetoeren i gruppen. Men seier i morgen er luken plutselig på hele sju poeng med tre kamper igjen av kvalifiseringen. Etter tirsdagens kamp gjenstår det bare Hviterussland (h), Wales (b) og Færøyene (h).

Det etter at kampen mot Hviterussland blitt avlyst, kunne avansementet allerede vært i boks tirsdag. Nå må de vente minst en måned,men europamesterskapet skal ikke spilles for til sommeren 2022. Så det haster ikke for jentene, som på sikt kommer seg greit til det fotballmesterskapet.

– Vi har en veldig rar periode lagt bak oss, men uansett har vi gått glipp av en samling. Det var den i juni, sa landslagssjefen Martin Sjøgren i presserommet.

– I grunnen har vi ikke mistet så mange samlingsdøgn, slik vi først trudde vi kom til å miste utdyper. Men det har fått oss til å se på ulike alternativer avsluttet Sjøgren.

Slik vi ønsker

– Det var godt å få samlet gjengen. Det siste halve året, har vært vanskelig fot alle oss. Men nå er vi her, og får hode på med det vi ønsker, nå har vi også lagt bak oss en god treningsuke, både oppi Lillestrøm og her på Ullevaal.

I dag drillet landslagssjef Sjøgren den antatt startelleveren mot reservene, som stilte opp i 5-4-1-formasjonen. Det er den formasjonen waliserne kommer med.

Elleveren vil bli omtrent slik:  Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Kristine Minde – Amalie Eikeland, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Lisa-Marie Utland.

Se noe av Live-sendingen fra Ullevaal

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsportendotcom%2Fvideos%2F957045451463769%2F&show_text=0&width=267