Kjetil Rekdal tester landslagsspiller

Peter-Lee Vassell

Han er bare 19 år og et midtbanetalent som kan være til god hjelp for Start de siste kampene å årets sesong. Start og manager Kjetil Rekdal ligger bedre an enn for noen få uker siden, men befinner seg fortsatt under nedrykkstreken.

Jamaicaneren Peter-Lee Vassell og i går og trente med klubben, han spiller til daglig i Harbour View i hjemlandet hvor tidligere Bolton-spiller Ricardo Gardner er trener.

Les: Verdens beste «dragrace»

«Andreas Jenssen var over for å se Damien Lowe (som allerede er Startspiller) og Jamaica i den forrige landslagspausen, og de synes Vassel  var en spennende spiller, så da inviterte vi han over», sier Kjetil Rekdal til Aftenposten.

Veldig god

Start-treneren venter med lovordene før han har sett mer av midtbanespilleren, men Lowe tar mer i enn Rekdal og skryter av Vassell.

Les på Popidol: Selfies er ikke bare dumt det er livsfarlig

– Han er veldig god, sammen med to andre så er han ett av Jamaicas aller største talenter, sier Lowe, før han fortsetter:

– Han ser kanskje litt puslete ut, men han er sterk for størrelsen. Han kan spille like bak spissen, eller dypt på midtbanen. Peter er en typisk playmaker, god med begge bein, og veldig teknisk, sier han.