(c) Bilde: Bodø/Glimt: Kjetil Knutsen vandrer over gressmatta med viktige papirer

Stemningen i Bodø/Glimt er meget god om dagen og laget spiller overbevisende og ligner veldig på suksessesongen for to år siden ha de vant OBOS-Ligaen på strak arm og kom tilbake i Eliteserien. 

Kjetil Knutsen som overtok som hovedtrener i januar i fjor og hadde opprinnelig en kontrakt som strakte seg ut sesongen 2019. Nå er den forlenget ut juni 2022, opplyste klubben på en pressekonferanse torsdag.

Les: Newcastle har kontaktet Benitez-erstatter: «Bulldoseren fra Manchester United»

Både jeg og Morten Kalvenes må få takke for tilliten. Å få jobbe i en Eliteserie-klubb er ikke alle forunt. Jeg har tro på veien vi går, og et suksesskriterie er kontuinitet. Jeg føler vi er på vei mot noe, selv om vi fortsatt har en lang vei å gå, sa en fornøyd trener etter at kontrakten ble underskrevet.

Jeg er oppriktig glad på klubbens vegne for at Kjetil har takket ja til ytterligere 2 år i klubben, og jeg tror alle som følger med Bodø/Glimt vet hvor viktig han er for å skape et stabilt godt sportslige produkt, videre utviklingen av klubben og da omkring A-laget spesielt, sier styreleder Inge Henning Andersen i en kommentar til Bodø/Glimt sine sider.

Les: Når Manchester United står og banker på døra – da kan du glemme trening

Også assistenttrener Morten Kalvenes har forlenget kontrakten.

«Vi føler vi er på vei til noe. Vi har fortsatt en vei å gå, men vi må utvikle oss. Det er et lagarbeid, sammen med en utrolig flott spillergruppe, som jobber hardt og er sulten på å bli bedre», sier Knutsen ifølge Eurosport.

I årets sesong har Glimt imponert og ligger på en foreløpig tredjeplass. Serieleder Molde ligger fire poeng foran med to kamper mere spilt.

Les på Helsesjefen: Fisk gir bedre sædkvalitet