Da Fulham kom løpende ut på Craven Cottage så de ut som et hjemmelag med selvtillit, i noen få minutter. – Premieren etter returen til Premier League ble knalltøff. Ganske fort så de ut som en gjeng med gutter som hadde tatt på en en for stor dress.

Arsenal var knallsterke og var tydelig et vesentlig bedre lag enn sist sesong, de blir vanskelige å ha med å gjøre også for bedre lad enn Fulham.

Alexandre Lacazette startet sesongen 2020/21 akkurat som han gjorde i 2017/18. Han scoret sesongens første mål.

I det åttende minuttet ga han Arsenal ledelsen ny anskaffelsen Willian jobbet ballen fremover og skjøt et skudd som ga en retur. – En retur Lacazette ikke hadde noen problemer med å ekspedere i mål.

Engelsk presse har spekulert i at Lacazette er misfornøyd og ønsker å forlate Arsenal, det benektet han kraftig etter kampen: «Jeg er veldig glad. Det er bare pressen som sier at jeg ikke er fornøyd og vil dra. Men jeg har alltid sagt at jeg elsker Arsenal og at jeg vil spille her og vinne titler, slik vi gjorde så sent som i forrige måned»

Les: Bekreftet: Bud kommet – kan sende Sørloth rett opp i stjernehimmelen

Willian fortsatte like bra som han startet, Arsenal gjorde et varp da de klarte å lokke han Chelsea i sommer, gratis til og med etter hans kontrakt gikk ut på dato.

I begynnelsen av andre omgang leverte Willian en corner som Gabriel dos Santos Magalhães nikket inn til 2-0. Et kvarter senere assisterte han Pierre-Emerick Aubameyangs 3-0-mål. Spissens avslutning var imidlertid kveldens beste mål, han løftet ballen vakkert opp i krysset.

Les: Higuain har landet, nå venter stjernestatus i ny klubb

Fulham – Arsenal 0-3

8′ 0-1 Alexandre Lacazette
49′ 0-2 Gabriel
57′ 0-3 Pierre-Emerick Aubameyang