Benzema inn, Mbappé ut. (foto. real madrid, twitter)

PSG tok turen til Real Madrid med vissheten om at de var i førersetet etter første kamp i 8.-delsfinalen i Champions League. 1-0 seieren skulle forsvares, deler av den første kampen viste total fransk dominans. Kylian Mbappé skulle repetere posisjonen som matchvinner, men i Madrid viste en annen toppscorer seg frem x 3.

Gigantene kjente på hverandres forsvarsverk før Kylian Mbappé gjorde det han kan best noen minutter før pause: 0-1.

Les: Går for Jules Kounde og Raphinha til tross for stor usikkerhet

Selv Real-supporterne hadde begynt å tvile på sjansene for avansement etter dette, men da Carlo Ancelotti sendte spillerne sine ut på banen for de siste 45 var det ingen i den hvite drakta som hadde gitt opp.

Scoring i 61. minutt, 76. og 78. minutt – alle signert Karim Benzema.

3-1 seier til Real Madrid og Benzema tok over rollen til Mbappé i seiersintervjuet.

-Vi vet at de gjerne vil ha ballen. Vi hadde sjanser, og vi scoret på kontra. Vi synes vår mentale styrke kom til uttrykk. Med det presset vi legger på lagene, kan vi slå alle. Supporterne har også hjulpet oss kveld. Hver kamp er en finale for oss, sier Benzema ifølge Sport.

Les: Wolverhampton supporterne puster lettet ut – onsdag kom signaturen Liverpool jaktet

Råsterkt av kongeklubben, for Mauricio Pochettino var dette trolig kroken på døra. PSG-eierne sparer ikke på 8.delsplasseringer.