Kinderegg: Pappa, ny jobb i DNB og stoppe nedturen i Hønefoss

(c) Bilde: Hønefoss ballklubb: Tor Øyvind Hovda

Det er bare å ta av seg hatten for Tor Øyvind Hovda som etter nedrykk til Norsk Tipping ligaen og nå forlenger ut neste sesong i en klubb som nå har mindre og mindre resurser til toppfotball.   

Tor Øyvind Hovda er klar for sin niende sesong med A-laget til Hønefoss hvorav tre av de var i Tippeligaen (2010, 2012 og 2013) (red an til de aller yngste: Det var navnet til Eliteserien i gamledager), nå er de nede på nivå 4.

Les: En veteran og en «nykommer» forlenger, håper pilene peker oppover igjen

Tor Øyvind debuterte for Hønefoss BK allerede i 28.oktober 2007 mot Skeid en kamp de vant 3-0 (Bislett stadion)

2014 og 2015 sesongene ble det fotball for svenske Kalmar og Åtvidabergs FF. 2016 signerte 29-åringen fra Heradsbygda en toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Vi som klubb er veldig fornøyd med at Tor Øyvind Hovda som snart nærmer seg 160 obligatoriske kamper for klubben blir med oss videre også i 2019.

Les: Her er de 50 beste Jose Mourinho sitatene

Stor tro på prosjektet
«Jeg er veldig glad for å fortsette i HBK. Med den nye treneren har det kommet nye og spennende tanker inn, og jeg har stor tro på prosjektet», sier Hovda til Hønefoss sine sider.

Kinderegg: Det var tre ting som måtte passe sammen for en forlengelse:

Jobb i DnB
«For meg har det også vært viktig å begynne på en karriere utenfor fotballbanen, og med denne avtalen kan jeg kombinere fotball med ny jobb i DnB», sier Hovda

Skal bli pappa
«Samtidig skal jeg bli pappa til våren så hele denne totalpakken gjorde valget enkelt. Jeg kan ikke vente med å starte sesongforberedelsene i januar, og håper alle med et bankende HBK-hjerte kommer og støtter oss igjennom sesongen», konkluderer en fornøyd Tor Øyvind Hovda etter at ny kontrakt er undertegnet.

«Tilslutt vil jeg ønske alle supportere en fortsatt god jul og et godt nyttår, så satser vi på at 2019 blir et fantastisk år», avslutter den erfarne midtbanespilleren.

Vi ønsker Hønefoss og Tor Øyvind Hovda lykke til og er det noen som nå etter noen kjiipe år fortjener en opptur er det dem.