Raul tegner og forklarer kommende Real-stjerner. (foto:

Det som nå er iferd med å skje betyr en av to ting. At Real Madrid manager Carlo Ancelotti har bestemt seg for å bli i den spanske hovedstaden til tross for tilbudet om å overta landslaget til Barcelona, eller at klubbpresident Florentino Pérez har fortalt Real Madrid Castilla manager Raul (Raúl González Blanco) han trenger mer erfaring før han kan manager for selveste Real Madrid.

Union Berlin som leverte langt over forventningene sist sesong med kvalifiserfing til Champions League er i fullstendig krise denne høsten. Nest sist i Bundesliga med bare syv poeng etter tolv kamper!.

Les: Umulig for Sir Jim Ratcliffe å overse Mason Greenwood nå!

Union Berlin er ventet å presentere en ny trener søndag.
Nå slår Kicker fast at stadig flere tegn tyder på at Raul tar over kriseklubben.

Union Berlin overrasket forrige sesong med en fjerdeplass i Bundesliga og kvalifiserte seg dermed til høstens gruppespill i Champions League. Manager Urs Fischer fikk naturlig nok sparken og en redningsmann nå hentes inn.

Fredag ​​meldte Bild at Raul, som for tiden har ansvaret for den spanske storklubbens reservelag, er i samtaler om å overta klubben. I morgentimene idag skriver Kicker at Union Berlin forventes å presentere en ny manager i dag, og at flere og flere tegn tyder på at det er Raul.

Ifølge Kicker ville Raul også passet godt inn i Union Berlin, da han tidligere spilte med Schalke 04 i Tyskland og snakker både tysk og engelsk.

Raul har vært trener i Real Madrid siden 2018, og har også hatt ansvaret for andre akademilag enn klubbens reservelag. Han har ennå ikke ledet et profesjonelt seniorlag.

Union Berlin spilte lørdag mot Augsburg (1-1) i seriekampen. I Champions League har Union Berlin ett poeng etter fire runder i gruppespillet.

Den tyske klubben møter Braga borte i Champions League onsdag.

LES: Darwin Nunez og Guardiola i full clinch!