Når tigeren våkner.

Den costaricanske landslagsspilleren har lenge vært på vei bort fra den spanske hovedstaden. Etter fem sesonger hos Real har han nå fått bekreftet at han må finne seg i å bli andrevalget etter Thibaut Courtois også i 2019/20-sesongen.

Dette er ikke en levelig situasjon for Navas, som fortsatt regnes som en av de beste med i bransjen. Men levelig eller ikke, nå ser det ut som 32-åringen bare må leve med det.

Les: Ajax-spilleren David Neres droppet 500 millioners-overgangen og fikk ALT

For ifølge Diario AS har ikke Real Madrid mottatt et eneste bud på keeperen.

Men hva er det som holder toppklubbene på keeperjakt tilbake?

Ifølge Football-espana, er det Navas selv som har gjort seg uaktuell med sine krav om treårs-avtale og en årslønn på rundt 70 millioner kroner – noe som er en ganske saftig økning fra avtalen med Real.

Dette skal ha ekskludert alle utenom Manchester United og PSG, som skal ha pondus nok til å møte disse kravene.

Les på Popidol: Sergio Ramos giftet seg med AC/DC som bryllups band

Men det slutter ikke der. Ifølge Football-espana, skal Navas også ha krevd at Real skal betale ham rundt 100 millioner for å «kaste ham ut» to år før tiden – og så sende ham videre på free transfer.

Stemmer dette, begynner vi å forstå hvorfor godeste Navas må se frem til nok en sesong på benken. Hvis han da ikke skjerper seg, bruker frustrasjonen til noe positivt, og sender belgieren ut til benketilværelsen.

Eller ikke: 

Les: Noen vil endelig betale ukelønna til Gareth Bale – går mot utleie