Blir sulten av mindre!

Vi elsker alle dönerkebaber, spesielt den tiden på døgnet det nærmer seg soloppgang. Kevin-Prince Boateng har skrevet ny ettårskontrakt med Hertha Berlin. – Den tysk/ghanesiske fotball-veteranen som til slutt valgte å spille for Ghana har vært innom nesten alle klubber i verden! Vi nevner i fleng: Hertha Berlin (hvor det hele startet), Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan (i to omganger), Schalke 04, Las Palmars, Eintracht Frankfurt, Sassoulo, Barcelona, Fiorentina, Beşiktaş, Monza og siden 2021 Hertha Berlin igjen.

Ikke bare er Kevin-Prince Boateng en svært sosial fyr og en dyktig midtbanespiller, han er også en mester i å lage kebab. I en video på Herthas nettsted viser 35-åringen sine kokkekunster og så forteller han også litt om fremtiden.

Fotballveteranen Kevin-Prince Boateng har skrevet ny ettårskontrakt med Hertha Berlin, frem til sommeren 2023 og med det fikk du svar på hvorfor han har tenkt å gi bort gratis nøyaktig 2023 dönerkebaber, tviler på han klarer å lage alle selv, dessuten skal det gies bort på neste hjemmekamp og da har han sikkert tenkt å spille istedenfor å brase.

Det er liten tvil om at Kevin-Prinve Boateng er svært glad i kylling kebab. I 2018 kunne T Online fortelle at midtbanespilleren en gang reiste 1000 Km for å få sin favorittrett laget perfekt.

Les: Zinckernagel blir ikke med tilbake til Championship – velger seriemester og solid lønnshopp

Gir fansen det den vakreste gaven som finnes!

– Hertha-familien, dette er til dere. Jeg er fortsatt sulten, og det håper jeg dere er også. Min gave på Olympiastadion er 2023 gratis dönere i første hjemmekamp mot Eintracht Frankfurt, sier Boateng.

Hjemmekampen mot Eintracht i 2. runde spilles 13. august. En uke tidligere sesongåpner Hertha med byderby borte mot Union. – Det er med andre ord tid til å dra hvis alle flystreikene er over innen da.

LES: Liverpool-legenden Sadio Mané forklarer hvorfor det var tid for exit