Kevin-Prince Boateng

Vi er helt enig med den tidligere AC Milan spilleren Kevin-Prince Boateng når han tipper AC Milan som vinnere av Serie A denne sesongen. – Det er forholdsvis lett å tippe på den som topper tabellen, men likevel, det er ikke gitt han, eller vi for den sags skyld ikke får rett.

Boateng peker på spillerne og manageren ifølge Football-Italia, vi er 100 % enige, men vil samtidig peke på at han har glemt en banens beste i gårsdagens 4 – 2 seier mot Celtic og tidligere Bodø/Glimt stjerne Jens Petter Hauge

Les: Ikke noe sparebluss når LeBron James forlenger med Lakers

«De er gode nok til å vinne Scudetton»


AC Milan har imponert stort i starten av denne sesongen og topper nå Serie A etter ni runder. Milan har 23 poeng og har fem poeng ned til andre Inter og tredje Sassuolo. Samtidig har Zlatan Ibrahimovic også lykkes med ti mål på seks seriekamper, selv om han nå er skadet og vil savne søndagens bortekamp med Sampdoria i ligaen.

Nå mener tidligere Milan-spiller Kevin-Prince Boateng, nå i Serie B-laget Monza, at Milan er god nok til å vinne Serie A denne sesongen.

  • Hvis du ser «Ibra» feire på tribunen, betyr det at ånden er der. De er gode nok til å vinne Scudetton. AC Milan spiller den beste fotballen i Italia med spillere som ikke blir anerkjent. For eksempel visste jeg ikke hvem Alexis Saelemaekers var, men han gjorde en perfekt kamp mot Fiorentina.

Les på F7: Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Boateng fortsetter:

  • Pioli (Stefano, trener) har bygd en gruppe og tatt det beste ut av alle spillerne. Da er du en god trener.

Boateng tilhørte Milan mellom 2010-2013 og i 2016. Han husker en flott tid i klubben, da han blant annet var involvert og vant Serie A-sesongen 2010/2011.

  • Vi hadde mange mestere. «Ibra», Robinho, (Clarence) Seedorf, (Andrea) Pirlo, (Gennaro) Gattuso, Thiago (Silva). Selv om vi ikke gjorde vår beste kamp, ​​visste vi at de ville sørge for at vi vant uansett. Motstanderne fryktet oss. Jeg ser et lag i dag, og jeg har ikke sett det på lenge. Alle hjelper hverandre, og det er positivt. Motstandere frykter nå dem som et lag.