Kevin Knappen skal ikke ta HamKam tilbake til Eliteserien

(c) HamKam: Kevin Knappen

Kevin Knappen har tidligere vært trener for blant andre Elverum og Brumunddal, HamKam rykket i fjor opp til OBOS-Ligaen under hans ledelse. Målsetningen er å komme tilbake til Eliteserien, men slik det ser ut nå er resultatene for ujevne til at det går veien. 

Avslutter samarbeidet etter endt sesong

HamKam skriver på sine sider at det de siste månedene pågått en prosess der det har vært flere samtaler mellom Kevin Knappen og klubben angående veien videre.  Konklusjonen ble at de skiller lag etter årets sesong.

Les: Problemene tårner seg opp for Juventus

Kevin Knappen erstattet Kent Bergersen etter den syvende serierunden borte mot Brumunddal i PostNord-ligaen i 2016 og står med 68 seriekamper som HamKam-trener. På de kampene har HamKam vunnet 41 kamper, spilt uavgjort i 13 kamper og tapt 14 av dem. I cupen har HamKam spilt 5 kamper under Knappens ledelse og endte der med 3 seiere og 2 tap, deriblant fjerderunde-tapet borte mot Start i straffesparkkonkurranse.

I 2016 endte HamKam på andreplass bak Elverum i Post-Nord og i fjor rykket HamKam opp til OBOS-ligaen etter imponerende meget imponerende sesong med 21 seiere, 2 uavgjorte og 3 tap på 26 kamper.

Målsetningen til HamKam er klar, men hvem de tenker skal ta klubben tilbake til Eliteserien sier ikke klubben noe om.

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside

– Vi ønsker å takke Kevin for den jobben han har lagt ned for å få HamKam tilbake til toppfotballen. Samtidig ønsker vi å rose Kevin for håndteringen av denne prosessen som nå har pågått de siste månedene, forteller daglig leder, John Anders Rise.

– Alt fokus til Kevin, en samlet spillergruppe og klubben er rettet mot serieavslutningen. Vi skal avslutte en tett og jevn sesong med flest mulig trepoengere, avslutter John Anders.