Den eneste som scorte for Manchester City i gårsdagens Champions League kamp mot Lyon var en ødelagt mann etter kampen.

Belgieren hadde sitt å si til BT Sport etter kampen:

«Manchester Citys prestasjoner mot Lyon var bare ikke god nok, og sånn er det»

«Nytt år, samme ting»

Se: De Bruyne utlignet for Manchester City

Det er klart skuffende å ryke ut for Lyon som alle ikke var i nærheten å tro skulle nå så langt. Vel ! Olympique lyonnais er nå under Rudi Garcia sin ledelse offisielt en storklubb, en klubb man bare må regne med fremover.

«Første omgang var ikke så bra. Vi startet sakte, men etter pause spilte vi veldig bra og hadde dem under press. Vi spilte mer offensivt, som vi pleier. Hvis ‘Raz’ hadde scoret på 1-2, ville det vært 2-2, og da fortsatte kampen».

«Det er fotball, de små marginene. De scoret til 3-1, og da var det slutt»

Les: Liverpool kan cashe inn på et Barcelona i fritt fall i et ydmykende Coutinho scenario

De Bruyne utlignet for å gjøre det 1-1 for City med 20 minutter igjen, men deretter erstatter Moussa Dembele det 2-1 og 3-1 for Lyon, som dermed møter Bayern München i semifinalen.

Manchester City – Lyon 1-3

24′ 0-1 Maxwel Cornet
69′ 1-1 Kevin De Bruyne
79′ 1-2 Moussa Dembélé
87′ 1-3 Moussa Dembélé