Keeperveteran Craig Gordon kåret til årets spiller

Det begynner å bli en «vane» for den 38 år gamle Heart-keeperen Craig Gordon å motta ære for sitt spill og hvordan han opptrer utenfor banen. 16 år etter han vant prisen som årets spiller i Skottland for første gang får han den for tredje gang.

Det er skotske sportsjournalister som har kåret Hearts-keeperen til den beste spilleren i 2021/22-sesongen. Gordon har voktet buret for barndomsklubben de to siste sesongene etter mange år i Sunderland og Celtic.

SISTE: Storklubb forbereder bud på Raphinha

Gordon ble også kåret til årets spiller av fotballskribentene i 2005/06 og 2014/15.

– Jeg er vanvittig stolt og glad for å vinne denne igjen. Jeg har vunnet den hvert åttende år eller noe sånt. Så kanskje jeg vinner den igjen i 2030, sier Gordon.

– Det var trolig noen fans som trodde at jeg var for gammel til å komme tilbake og ha like store påvirkning som første gang (i Hearts). Men det er det som driver meg til å bevise at jeg fortsatt kan spille, legger veteranen til.

Les: Når 1 milliard gir deg null og niks

Han vant årets kåring foran Rangeers-kaptein James Tavernier og Celtic-duoen Callum McGregor og Cameron Carter-Vickers.