Keepertalent får to nye år

(c) Bilde: LSK: Emil Gundelach Ødegaard

Det 19 år gamle keepertalentet Emil Gundelach Ødegaard har signert for to nye år med med Lillestrøm, men det blir trolig ikke spill i Eliteserien med det første, utleieavtalen med Grorud fortsetter.

Sportsjef Simon Mesfin sier på Lillestrøm sine sider: «Emil tok store steg på et Grorud-lag som kjempet om opprykk til OBOS-ligaen i 2018. Han er fortsatt bare 19 år, og en ny sesong i Grorud vil gjøre ham enda mer robust til å ta opp kampen om keeperplassen på Åråsen i 2020. Dette er en god avtale for alle parter».

Les: «Bruttern» til Molde?

19-åringen er fornøyd med oppholdet i Oslo-klubben.

«Jeg følte at jeg utviklet meg godt i Grorud dette året. 2. divisjon er blitt en veldig god utviklingsarena etter at det bare ble to avdelinger. Samtidig skal jeg både trene med LSK innimellom og få god oppfølging av Jon Knudsen gjennom den kommende sesongen. Jeg synes det er veldig positivt at han har kommet inn som ny keepertrener i Lillestrøm. Den langsiktige drømmen er fortsatt å spille foran publikum på Åråsen».

Målvakten har spilt for flere aldersbestemte landslag, og sier til LSKs hjemmeside at målet for 2019 er å spille U20-VM i Polen i mai.