Katastrofe etter 4-0 seier, setter stopper for misfornøyd Neymar

878
Bajas for noen, uvurdelig for andre.

Det er virkelig ikke bra ut for den franske storklubben Paris Saint-Germain, etter søndagens storseier mot satt klubben igjen med et stort problem. Paris Saint-Germain kan etter at tre av deres stjerner ble skadet se seg nødt til å beholde og benytte en misfornøyd Neymar. 

Blant de skadde Kylian Mbappé, klubben melder at den den franske verdensmesteren blir borte fra fotballen i fire uker etter at han pådro seg en lårskade i helgens kamp.

Dermed mister 20-åringen klubbens sesongens første mesterligakamp, i midten av september. Han går også glipp av Frankrikes EM-kvalifiseringskamp mot Albania 7. september.

Selv om det surrer av penger i den franske hovedstadsklubben Paris St-Germain, kan ikke gull og diamanter redde spillere fra å bli skadet.

Les: Sportsdirektør Monchi har snudd opp ned på Sevilla

Angriperne Kylian Mbappé og Edinson Cavani skadet da klubben kjørte over maktesløse Toulouse 4-0 på Parc des Princes søndag. – Allerede etter 14 minutter måtte Cavani byttes ut, mens Mbappé ble byttet ut i andre omgang med lyskeproblemer.

Samtidig er den største stjernen av dem alle, Neymar, hovedpersonen i et stort sirkus, der han ryktes å være på vei til Real Madrid og Barcelona. I mellomtiden blir han utelatt fra troppen. – Nettopp skadene på angriperne kan få slutt på Neymar sin «drømmeovergang».

Heldigvis for Paris Saint-Germain ser det ut som om Eric Maxim Choupo-Moting er klar til å ta på seg ansvaret for å score mål på sine skuldrene da han leverte to av målene.

I tillegg til Cavani og Mbappé, måtte forsvarer Abdou Diallo også forlate banen med en skade. I tillegg er Julian Draxler, den nyervervede Ander Herrera, Layvin Kurzawa og Thilo Kehrer alle er skadet.

Les på Popidol: «Nudes» solgt til BBC