Danskens Inter-historie kan bli rekordkort. I etterkant av overgangen til Serie A i januar har det kommet frem at det som skulle være sjefen sjøl, Antonio Conte, fikk Eriksen i fanget mot sin vilje. Inter-manageren valgte å bli etter en skikkelig oppvask med klubben etter sesongslutt, nå virker det som en av oppgavene blir å kvitte seg med den tidligere Tottenham-stjerna.

Den siste halve sesongen hos Tottenham var preget av uro, usikkerhet og misnøye. Eriksen viste tydelig at han ville videre fra London, men ser nå ut til å ha valgt feil utgangsdør.

Les: Sky Sports: Avtale på plass, Giroud klar for den store overgangen

Ifølge The Telegraph har Conte brukt Eriksen og Marcelo Brozovic til å sukre en byttehandel. Contes gamle stridskamerat Chelsea har fortsatt N´Golo Kanté som Inter-manageren setter ekstremt høyt.

Les på Engelske klubber: Avslører sannheten om kløften i Real Madrid

Kunne vært en god handel, men ifølge den engelske avisen har ikke Chelsea helt kommet over de siste månedene med Conte-bråk før han lot seg sparke ut av Stamford Bridge i 2018. Tilbudet om to-mot-Kanté-byttehandelen ble bestemt takket nei til.

Chelsea har klare forventninger om rundt 640 millioner kroner Kanté, noe som betyr at Conte først må selge spillere for å skrape sammen til et skikkelig bud. For Eriksen og Brozovic kan dette dermed bety en plutselig exit fra San Siro.

Les: Endelig har Leeds rotet seg til signaturen – ble klart noen timer før Liverpool-kampen