You are invited! (c) Bilde: Manchester United.

Kanskje litt i overkant optimistisk melding til alle norske Premier League-entusiaster som har grått seg gjennom måneder uten den obligatoriske turen til England, men ifølge Boris returner noe av normaliteten på balløya i begynnelsen av desember.

På mandag meldte Boris Johnson at covid-19 begrensingene lettes noe fra 2. desember. Da kan opptil 4 000 supportere samles in persona (!) i low risk areas. Hvis det er noen som har glemt hvordan dette var, her er et sammendrag:

Gled deg i flere dager, møt likesinnede før -under og etter kamp, føl spenningen, energien, ekstasen eller skuffelsen – helt uten skjerm.

Les: Zlatan får muligheten til et usannsynlig comeback

Vi tørker en liten tåre, og stoler på at Boris har rett når han lover at virus nr. 19 tillater engelskmennene å lette på nedstengningen av samfunnet (Da glemmer vi glatt at statsministeren tidligere ga beskjed supporterne skulle komme tilbake til stadionene i oktober).

Dette må skje! Vi leter febrilsk etter et sted å bestille billetter, og er villig til å ofre jula i karantene for å få med oss en Premier League-kamp uten den forbaska skjermen.

Heia Boris!

Les: United tvinges til å «kvitte seg» med to fremtidige storstjerner på Old Trafford