Ting går ikke helt etter planen i Marbella. Selv om solen skinner og befrielsen må være stor for Glimt-spillerne å løpe rundt i shorts mens vi andre er låst inne av viruset og Erna, er ikke alt idyllisk i feriebyen.

På søndag skal Kasper Junker ha bestemt seg for å forlate Glimts hotell på Marbella, noe som fikk det til å koke hos klubbledelsen.

Les: Dani Alves forutså «Barcelona-krakket» før alle andre

-Vi registrerer at han nå har forlatt treningsleiren i Spania. Det er selvfølgelig ikke akseptabelt. Vi og alle skjønner at Kasper ønsker seg ut på nye eventyr, men tilbudene må også være rett for klubben.», skriver Bodø/Glimt på hjemmesiden.

Det har kommet bud på Junker, men ikke noe Bodø/Glimt kan akseptere.

-Vi mottok et bud på Kasper Junker fra en japansk klubb lørdag ettermiddag. Klubben har vurdert budet og på grunn av den korte tiden igjen til seriestart har vi ikke funnet budet interessant nok. Det er ikke aktuelt å selge Kasper Junker nå i vår. Det er for liten tid til å finne en erstatter. Det var vår hovedvurdering, skriver Glimt.

28 scoringer av dansken på 26 Eliteserie-kamper viste hvilken rolle Junker spilte for klubbens seriegull. Vi får satse på at partene finner en nøkkel til denne fastlåste situasjonen, uavhengig om det blir med eller uten dansken i gult.

Les: The Athletic: Liverpool løser ut utkjøpsklausul på 405 millioner kroner