(c) Bilde: Nest-Sotra: Harmoni mot Vindbjart

Det er klart det er litt frustrerende å tape for et tafatt Sogndal, spesielt når kampens eneste mål kommer etter en dommeravgjørelse man er uenig i. – Da er det lett å ty til Twitter som er best på drittslenging. 

Nest-Sotras keepertrener Erlend Johansen må sone to kampers karantene etter å ha sent to saftige Twitter-meldinger i retning av dommerne.

Les på Popidol: Ønsker Rowan Atkinson at Mr Bean skal komme tilbake?

30. september la Johansen ut to meldinger på Twitter hvor han med svært grov språkbruk beskrev hvordan han følte dommerne i 1. divisjon jobbet mot eget lag.

Johansen la ut følgende meldinger på sin Twitter-konto (@JohansenErlend):

Kl. 20:19: «Registrerte @gauseth sin dommerslakt tidligere I sesongen. Du skulle tatt på deg Nest drakten for 1 kamp å virkelig fått kjenne kjeppen langt oppi anus fra de svarte pipeblåserne. Anslår 10-15 poeng i minus på grunn av de Satans klovnene i svart. #eurosportnorge Kom på banen»

Kl. 21:04: «@nff_info Å reise rundt i dette landet å bli pisset på av dere helg etter helg har vært en opplevelse. Det holder nå. Ta å send ut noen dommere med ryggrad neste helg å kall tilbake sirkusklovnene.»

Norges Fotballforbund sammenligner saken med da John Arne Riise langet ut mot en dommer foran åpent TV-kamera i 2016. Thomas Lehne Olsens dommerutblåsning denne sesongen ble også vurdert, men disiplinærutvalget peker på at språkbruken til Johansen er «grovere» enn i saken med LSK-spissen.

Les: Chelsea tør ikke gi Frank Lampard to store fordeler

– Disiplinærutvalget kan heller ikke se at det er avgitt noen uforbeholden og uoppfordret unnskyldning fra Erlend Johansens side, skriver utvalget på NFFs nettsted.