Ulrik Saltnes har forlenget sin kontrakt med serieleder Bodø/Glimt. 27-åringen har nå bundet seg til klubben ut 2023.

Det opplyser klubben på sitt nettsted.

Til klubbens nettside sier midtbanespilleren at det var et enkelt valg å forlenge med klubben han har vært i siden 2011.

– For min del er det viktigste med fotballen, og livet generelt, å ha det bra. Her i klubben føler jeg at jeg blir stimulert, utfordret og opplever utvikling hver dag. Så lenge det er sånn, er det her jeg har lyst til å være, sier 27-åringen.

Han ser også fram mot en spennende høst med klubben.

– Vi kan ta seriegull for første gang. Neste år er det en ny spennende sesong med både seriespill, cup og potensielt spill i Champions League. Det er masse å se fram til, som jeg vil være med på. I likhet med meg, synes jeg også klubben utvikler seg. Det gjør det også lettere å satse videre i Glimt, sier Saltnes.

En reise helt utenom det normale

Han fikk sin debut for Glimt i Eliteserien så langt tilbake som i 2014 sesongen i 2-1-seieren borte mot Brann. Siden da har han rukket å spille 114 kamper i Eliteserien for de helgule. I siste hjemmekamp mot Sandefjord passerte han store Glimt-navn som Bengt Sæternes og Jan-Derek Sørensen, som begge stoppet med 113 opptredener for Glimt på øverste nivå i norsk fotball.

Trener Kjetil Knutsen er naturlig nok meget godt fornøyd med at en av klubbens virkelige bærebjelker allerede nå signaliserer klart og tydelig at han vil være med videre:

– Ulrik har hatt en fantastisk reise i min tid i klubben, slår bergenseren, som kom til Glimt foran 2017-sesongen, krystallklart fast.

Han fortsetter med sine verbale roser.

– Han er med i kapteinsteamet, og han er utrolig viktig for hele gruppa. Han er en litt undervurdert spiller i vårt lag. Nå har vi fått dominobrikkene til å falle rett vei. Det er et ufattelig sterkt signal Ulrik gir med denne avgjørelsen. Han er en lokal spiller og dette er positivt for klubben, byen og hele regionen.