En glad gjeng.

Allerede har denne helgen fortalt oss mye. Tottenham er etter 1 – 2 tapet mot Wolverhampton hektet av gullkampen i Premier League hele 10 poeng bak serieleder Liverpool som vant 1 – 4 over Brentford.

Manchester City og Chelsea spilte uavgjort 1 – 1, de himmelblå ga med det Liverpool luft i kampen om gullet. 10 mars får vi vite om kampen om gullet står mellom Liverpool og Arsenal, eller om Manchester City fortsatt er med. (Liverpool mot Manchester City på Anfield)

Arsenal er sterke og har sluttet å gi bort poeng, på lørdag slo sin egen Premier League-rekord med 13 kamper igjen av sesongen i 5-0-seieren over Burnley.

Gunners raserte Vincent Kompanys lag på Turf Moor etter å ha tatt ledelsen innen fire minutter gjennom kaptein Martin Ødegaard. Bukayo Saka sørget deretter for 2-0 fra straffemerket, før han la til sitt andre mål etter 47 minutter.

Selv Kai Havertz har funnet formen og vartet opp med et mål!

Målscoringen fortsatte gjennom Leandro Trossard etter 66 minutter, før Kai Havertz scoret sitt femte mål for sesongen sent.

«Vi er i et godt øyeblikk, vi har vunnet alle kampene så langt, så det føles bra,» sa Havertz etter kampen.

«Bak det var hardt arbeid og det er mange harde kamper som kommer. Vi må fortsette det harde arbeidet.»

Les: Ser etter Mbappé erstatter i Manchester United

Seieren flyttet Arsenal opp til andreplass på Premier League-tabellen, en posisjon de beholdt etter at Manchester City ikke klarte å slå Chelsea på kveldens kick-off.

I prosessen med sin enorme seier, som gir Mikel Artetas lag en høyere målforskjell enn begge tittelrivalene Liverpool og City, slo de en klubbrekord i Premier League som har stått i nesten 19 år.

The Gunners scoret 23 mål fra dødballer i 2004/05-sesongen, hvor de endte på andreplass på ligatabellen bak vinnerne Chelsea.

Les: Bayern-treneren: «Harry Kane er ikke fornøyd»

Artetas lag nå 24 dødballmål (inkludert straffer), og Arsenal finner igjen sin dyktighet fra dødballsituasjoner denne sesongen.

Det har midtstopper Gabriel Magalhaes vært en fordel av de siste ukene, og scoret fire mål på sine åtte siste starter i Premier League.

I mellomtiden har Gunners en suksessrate på 100 prosent fra straffer denne sesongen, og scoret alle de åtte tildelte spotsparkene.

Og etter at Arsenal scoret fra to dødballer i sin 5-0-seier over Crystal Palace forrige måned, forklarte Arteta: «Kredit til alle trenerne, til Nico [Jover, dødballtrener], for hvor mye tid og tro vi legger ned. i.

«Det har en enorm innvirkning – vi har også sett det i de siste kampene at vi har tapt når vi har sluppet inn dødballer, så utfallet er veldig annerledes når du ikke slipper inn og scorer.»

LIVE SPORTEN: Skriver Premier League-historie på søndag