Vil nok helst bli der han får minst kjeft.

Nei, ingen straight forward-nyheter om Sanchez denne gangen heller.

United-spilleren som har gjort nytte for seg hos Inter Milan i fattige 12 serie-kamper, vet fortsatt ikke hvilken drakt han skal bære 1. juli.

Les: Graver dypt i skattekista for å hente Mauricio Pochettino

Leieavtalen går ut om to dager, og fortsatt råder uvissheten om Antonio Conte skal ta med Sanchez i planene i de intense siste rundene av Serie A.

Det er ikke tvil om at italienerne ser verdien av å disponere Sanchez sine tjenester, men noe sier oss at det pågår en heidundranes pruterunde før avtalen om forlengelse signeres.

-Med to dager igjen før den orginale datoen i kontrakten løper ut, må vi fortsatt bli enige med klubben for å forlenge leieavtalen, sier direktør Marotta ifølge Sky Italia.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

Som innrømmer at samtalene med United er krevende, men legger til at han er optimistisk med tanke på å få beholde Sanchez noen måneder.

Brytes forhandlingene de neste dagene, betyr dette i praksis at Sanchez sendes «hjem» til Old Trafford.

-Alexis har hatt noen skadeproblemer. De tenker på sin fremtid og vi på vår. Vi kommer til å avgjøre etter sesongen, og jeg mener det er viktig at de fokuserer på avslutningen av sesongen, hvor de er nå og at vi kan fortsette med det vi gjør, sa Solskjær noe tåkeaktig ifølge ESPN.

Som garantert ikke har en rolle å dele ut til chileneren de resterende rundene.

Les: Mario Gomez gjorde det han ble hentet for – og legger opp