«Kan ta to milliarder og putte et visst sted, jeg blir»

Favoritten!

Da Mohamed Salah kom til Liverpool i sommer var de fleste fans avventende, så begynte han  å score mål og alle lurte på om dette kunne vare.

Så engasjerte han seg lokalt og viste tydelig han satte pris på supportere. Spillet ble bedre og bedre, målene kom mens vi var måpende på den ekstreme farten, målteften, humøret hvordan han sørget for at hele laget ble bedre.

Les: Det er over: «Den siste spikeren i kista»

Philippe Coutinho ble solgt til Barcelona og mange følte det var slutten på Liverpool, drakter ble satt fyr på og depresjonen satte inn. Jula var ødelagt med spekulasjoner om salg og 6 januar var overgangen et faktum. – Men så, som en fugl føniks steg Liverpool til nye høyder med en superrask egyptisk muslim som lagets livskraft. Bedre enn noen sinne, den tidligere Chelsea floppen Mohamed Salah var fantastisk good. Liverpool har for øyeblikket verdens beste spiller.

Les: Liverpool prøver å kapre brasilianer som bøtter inn mål

Philippe Coutinho var glemt, Anfield har fått en ny helt, men så… Real Madrid vil ha Mohamad Salah og vil betale 2 milliarder kroner for han.   – Nyheten slår ned som en bombe hos Liverpool fansen.

Omfanget av bomben blir ikke mindre med rykter om at La Liga giganten tilbyr Mohamad Salah samme lønn som deres store stjerne Cristiano Ronaldo.

I går fikk Liverpool manager Jürgen Klopp og fansen en beskjed som på nytt endrer statusen til Mohamad Salah, Han sier nei takk til alle pengene og ønsker på bli. «Real Madrid kan putte pengene et visst sted, jeg vil mer enn noe annet i verden bli»

Les: Disse fem kan stå iveien for Neymar sin drøm om Ballon d’Or

Salah er nå mer populær enn Jesus, Nansen og Brundtland til sammen, ikke bare for hans 36 mål så langt denne sesongen, mens for hans lojalitet og spillerglede.

 

Sjekk ut oddsen