Kan overta Newcastle og signere Coutinho

240
Philippe Coutinho

Med Barcelona knyttet til spillere som Lautaro Martinez og Neymar, og avslutning av en rekke lån/kjøpsavtaler er det et stort behov for den katalanske klubben å selge spillere videre for å skaffe penger.

Phillipe Coutinho er hovedmannen i denne forstand, ettersom hans salg kan gi en betydelig inntjening for Barcelona som ikke er villig til å la han gå for mindre enn 80 millioner euro.

Les: Bild: Thiago Alcantara har bestemt seg

Arbeidsledig manager Mauricio Pochettino kan ha stor innvirkning på økonomien for Blaugrana i sommer. Den argentinske treneren er hovedkandidaten til å lede det nye prosjektet på Newcastle, og det antas at han vil bygge teamet rundt Coutinho , som han tidligere hadde på laget da han ledet Espanyol.

Hvis Coutinhos tilbakekomst til England blir utfylt, ville dette gi Barcelona den innsprøytningen av kapital de trenger for å kunne gå etter sommermålene.

Det kan være en vinn-vinn-vinn-situasjon, da Coutinho ville være glad for å komme tilbake til ligaen der han har hatt sine største suksesser, Pochettino ville få en spiller han kjenner og elsker, og Barcelona ville glede seg over en stor sjekk.

Les: United gjør spisskupp foran nesa på Tottenham og Arsenal