Arsenal slipper ikke unna. (foto: leeds, twitter)

Hvis du spør Leeds-supporterne hvilken spiller som er Leeds om dagen, kommer 24-åringen med det kule håret høyt opp på lista. Når Phillips i tillegg prater som han akter å bli i klubben til evig tid, har Marcelo Bielsa en viktig byggestein for Prosjekt igjen hevde seg i Premier league.

Så langt, alt bra. Men når den unge midtbanespilleren har spilt seg inn på radaren til flere toppklubber i øverste divisjon, kan situasjonen bli en annen.

Englands tredje beste klubb, med sikker kurs mot Champions League-spill neste sesong (så sikker det går an i disse virustider), har nå inkludert Phillips i et spill som kan igangsettes når overgangsvinduet åpnes.

Les: Supertalent Michael Forbes får oppfylt drømmen om Premier League

Bleacher Report hevder revene hos Leicester har innsett at Wilfred Ndidi kan stjæles av det Brendan Rodgers betegner som «såkalt en større klubb en Leicester», noe som har bragt Kalvin Phillips inn i spillet.

Ifølge Bleacher Report er nettopp Phillips blinket ut som en verdig erstatter for Ndidi hvis den nigerianske landslagsspilleren vokser ut av klubben.

Leeds-spilleren har talentet og har vist at han er klar for Premier League-nivå. Nå forventer de fleste at Leeds selv tar turen til øverste divisjon, men hvis Leicester blir presset til et Ndidi-salg, er de trolig også villig til å betale Leeds en godt over markedspris for Phillips.

Les på Popidol: Ny «Hunger Games» bok blir film

Phillips har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner om å spille med og mot de beste i verden. Allerede neste sesong kan muligheten komme.

Vi spør oss om det kan blir det for fristende for Phillips å vente på at Leeds skal rykke opp, etablere seg og sikre seg en topp-fire plassering i Premier League.

Vi har allerede begynt å bite negler. Leeds uten Kalvin Phillips er et syn vi ikke ønsker å oppleve de første 5-10 årene.

Les: Michael Carrick er gull for United