(c) Bilde: Schalke 04: Omar Mascarell

Den tyske klubben Schalke 04 er i fullstendig krise, det er ikke mange dagene siden de fikk sin første seier helt på målstreken for å ta den negative Bundesligarekorden på flest kamper uten seier. – Schalke 04 befinner seg ikke helt nederst etter å ha tatt med seg tre poeng mot Hoffenheim på lørdag. (Nederst er Mainz med fire poeng)

Valencia, som selv har noen store huller å fylle har sett seg ut Schalke 04 sin kaptein Omar Mascarell. La Liga-klubben ser midtbanespilleren som et godt alternativ til Geoffrey Kondogbia og Francis Coquelin som dro i sommer sommer.

Les: Verdens beste klubb ble utsatt for fotballmirakelet

Samtidig som Schalke kjemper for overlevelse i Bundesliga kan de miste sin kaptein, Sky Sports melder at Valencia som kan by på bedre klima og en tilværelse over nedrykksstreken jobber med et bud på åtte millioner euro for Omar Mascarell. – Hertha Berlin var i sommer interessert og skal fortsatt være det.

Til Marca tar 27 åringen fullstendig livet av alle rykter om en overgang i vinter. Han sier at: «Situasjonen på Schalke er ekstremt komplisert. Dette er den tøffeste fasen i karrieren min så langt. Men en kaptein forlater ikke skipet».

La Liga-klubben ser midtbanespilleren som et godt alternativ for å fylle hullet som Geoffrey Kondogbia og Francis Coquelin har etterlatt i sommer.

Les på Helsesjefen: K-vitamin kan være viktig i kampen mot covid-19