Martial lar seg ikke presse ut.(foto: united, twitter)

Når alle tror Anthony Martial er på stø kurs bort fra Old Trafford, scorer gjerne franskmannen eller leverer topp prestasjoner etter tid med tørke. Det er definitivt ikke første overgangsvindu Martial linkes til exit, men denne gangen er det annerledes. Scoringen mot Everton var viktig, men med kontraktsutløp til sommeren styres det mot overgang allerede i januar. Det vil si, hvis Man United lykkes med sin del på overgangsmarkedet.

Football-Insiders kilder meldte tidligere i måneden at Manchester United er åpen for bud på franskmannen, Martial er selv klar for å forlate klubben han har spilt for siden 2015.

LES: Har instruert Spurs-ledelsen han trenger spilleren Liverpool og Manchester United jager

I Istanbul har lokal media allerede annonsert Martial slår følge med Fred og signerer med Fenerbahce, på balløya er det tyst rundt hvor Martial ender opp. Nå melder Football-Insiders kilder at det likevel ikke er sikkert Martial slippes i januar.

Football-Insiders «well placed source» presiserer at forutsetningen for å slippe Martial i januar, er at klubben signerer ny spiss. Rasmus Højlund jobber hardt for å etablere seg i Premier League med scoringer, det er uaktuelt at 20-åringen blir stående med eneansvaret for resten av sesongen.

LES OGSÅ: To nye klubber har meldt seg på i kampen om Mason Greenwood