Le Parisien tror ikke lenger det er så umulig for Klopp å skaffe drømmespilleren.

Vi vil bare forsikre alle om vi ikke har mistet det helt. 100 millioner kroner for en fotballsparker er fortsatt latterlig mye, men øverst i fotballens næringsskjede er dette et beløp som bringer frem thumbs-up.

Spesielt når det dreier seg om en spiller av Ramseys kaliber. Selv om Juventus bare har fått ut 6 scoringer og 6 assists på 75 kamper fra den tidligere Arsenal-spilleren, er det ingen tvil om at 30-åringen har potensialet som solid ressurs på midtbanen i hvilken som helst liga.

Les: Marca: Barcelona nekter å gi opp Flick

Ifølge TuttoJuve vurderer Liverpool sterkt å hente Ramsey tilbake til Premier League. Juventus har en solid opprydning på gang, og har satt den walisiske landslagsspilleren på exit-lista.

Har hatt litt høye skuldre i Torino.

TuttoJuve hevder at Liverpool «bare» trenger å vifte med et bud helt ned mot 10 millioner pund for å få aksept.

Les på Popidol: Liverpool slipper de nye draktene ut av skapet

For Torino-klubben er det spesielt lønnsutgiften som tynger. Ifølge Salary Sport er Ramsey på 8. plass over de best betalt Juve-spillerne med rundt solide 2,2 millioner kroner i ukelønn.

Hopper Liverpool på og aksepterer Ramseys lønnsforventninger, plasserer det waliseren bare bak Salah og Thiago på lønnsadelslista hos Liverpool.

Var til tider stor i Premier League. (foto: ramsey, twitter)

40 scoringer og 51 assists på 262 Premier League-kamper forteller at Ramsey kan bli en solid forsterkning for Klopp, men å gi nykommeren en lønn på topp 3 i klubben, det kan koste mer enn det smaker når Liverpool skal i forhandlinger med nøkkelspillerne på utløpende kontrakter.

Les: Marca: Barcelona nekter å gi opp Flick