Erik Ulland Andersen (bildet) kan bli Brann-spiller innen kort tid. Foto: godset.no

Brann og Molde skal være i konkrete samtaler om en overgang for Eirik Ulland Andersen.

Moldes Erik Ulland Andersen kan bli Brann-spiller innen mandag. Etter det flere medier hevder er snakk om en pris for 28-åringen. Lagene møtes til kamp i Bergen klokken 1800 søndag og skal etter det Nettavisen forstår være i samtaler om å få til en avtale i løpet av dagen.

Møtet kommer slik sett beleilig med tanke på forhandlinger mellom klubbene. Etter det Sporten erfarer skal det være snakk om bare om å kommet til enighet om overgangsummen, samt at spilleren må gjennom legesjekken og personlige betingelser.

Hverken Brann Sportssjef eller Ole Erik Stavrum eller spillerens agent Jim Solbakken har svart på henvendelsen fra Sporten.

Ulland Andersen har vært diskutert på styrerommet i flere uker, først nå er det konkrete samtaler mellom klubbene. 28-åringen kom til Molde fra Strømsgodset for to år siden, men har slitt med skader og lite spilletid under oppholdet på Aker Stadion.

Denne sesongen har det blitt fire scoringer på 16 kamper, men det har også blitt mange kamper på benken fra start for Ulland Andersen.