Kan akseptere skambud på Paul Pogba

Paul Pogba til venstre og skanaleagent Mino Raiola til høyre

Den franske superstjernen Paul Pogba har vært i medias søkelys helt siden siden Manchester United ut 89,3 millioner pund for å bringe ham tilbake til Old Trafford i 2016.

Hans ekstreme talenter har aldri vært i tvil, derimot har hans manglende og varierende motivasjon vært et konstant samtaletema. Fansen har delt seg inn i to leire, hvor de som mener det ikke er verdt å forsøke lenger og de som mener Paul Pogba er for viktig til å selge. – Den siste gruppen blir mindre og mindre.

Les: Beklager sex-kommentar: «Jeg er ikke nymfoman»

Pogba snakket nylig i et intervju om sin skade og opptreningen som nå må foregå hjemme. – Han er motivert for å spille igjen, men sjansen er stor det ikke blir for Manchester United

Europeiske tungvektere Juventus, Paris Saint-Germain og Real Madrid har alle registrert interesse, siste av den trioen som ser ut til å være i nærmest for å signere Pogba.

Los Blancos-manager Zinedine Zidane er en ivrig beundrer av sin landsmann, mens Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær berettigede forakt for agent Mino Raiolas måte å gjøre business har sendt han på søken etter erstattere. – Den norske manageren har prøvd å få Paul Pogba til å virke, men han har ikke vært interessert i å være med på snuoperasjonen.

Daily Express skriver at Real Madrid er villige til å betale 70 millioner pund for franskmannens tjenester. – De som er raske i hodet har funnet ut at det er 19,3 millioner pund mindre enn det United betalte Juventus for fire år siden, summen er også betydelig mindre enn det som trolig lå på bordet i januar.

Sett i lys at fotballøkonomien er rasert er et bud på tett oppunder en milliard usannsynlig og Juventus sin direktør Fabio Paratici er enig med oss noe han forteller til Sky Sports Italia. «Poba er en riktig god spiller, men logisk nok er lønnskravet som spillere på hans nivå ville ha før, vanskeligere å få nå, eller så er noen klubber ikke parate for å betale lønnen hans».

Les: Brendan Rodgers regner med Barcelona flopp blir for dyr

Manchester United sin avgjørelse om å selge eller ikke kan bli påvirket av det Express skrev for litt siden at Pogba har «gjort det klart at han vil flytte til den spanske hovedstaden før starten av neste sesong»

Den ettertrykkelige uttalelsen støttes ytterligere med linjen om at spilleren ‘ikke vil signere en utvidelse uansett betingelser som tilbys.’

Et salg, selv til redusert pris vil langt på vei dekke et kjøp av Jadon Sancho som Ole Gunnar Solskjær er mer opptatt av. Manchester United sin pengemann Ed Woodward skal være drittlei av alt kaoset rundt Paul Pogba og han agent at han vil velge nesten for enhver pris.

Les på Popidol: Sky Sports: Liverpool har nå stjernesigneringen på plass – hvis de vil