Sander Berge

Premier League klubbens manglende evne til å score mål er spesielt tydelig denne sesongen, de ligger helt nederst på tabellen med kun et poeng etter 10 kamper. – Sander Berge gjør det bra i klubbens forsvar, men resten av laget fungerer rett og slett ikke.

Jeg vet det er for tidlig å snakke om nedrykk, men de har ingen som klarer å sette ballen i mål. Lørdagens kamp mot Premier Leagues nest dårligste lag West Bromvich bygget Sheffield United opp er rekke gode angrep som endte i ingenting.

Les: Leeds nektet Everton poeng på Goodison Park

Det var en frustrert Sheffield-manager Chris Wilder som snakket med Sky Sports etter kampen: «Jeg klør meg i hodet. Jeg synes vi startet kampen bra, så ga vi bort et dårlig mål. Vi hadde en god reaksjon i andre omgang, og gikk for det. Vi hadde nok sjanser til å vinne to kamper»

«Spillerne vet at de har spilt en kamp der de ønsket å vinne. De kjempet til siste slutt. Det var ikke halvsjanser vi skapte, det var virkelig gode sjanser»

Les på Popidol: Zlatans liv så langt blir film

Sander Berge er tidenes dyreste Sheffield United spiller, overgangen fra Genk i sommer kostet 200 millioner kroner. – Hvis ikke noe drastisk skjer i løpet av noen så runder vil følgende skje når overgangsvinduet åpner i vinter. Sheffield United vil selge Sander Berge, til Arsenal, eller en annen Premier League klubb for å finansiere kjøp av noen som vet hvor målet står og som evner å putte ballen i mål.