På papiret er det ingen umiddelbar hast for Leicester å gjøre noe med sin sentrale midtbanespiller Youri Tielemans, men man ser ofte at ting settes i aksjon når det er to år igjen av en avtale og giganter starter å banke på døra.

Tielemans vant tittelen som Leicesters beste spiller forrige sesong da han blant annet scoret kampens eneste mål i FA -cupfinalen mot Chelsea i mai. AS skriver at midtbanespilleren jaget av klubber som Real Madrid, Barcelona og Manchester United.

Les: Fremtiden er lys for Manchester United floppen. -Ble akkurat lagkamerat med Gianluigi Buffon

Leicester manager Brendan Rodgers har imidlertid håp om at Tielemans snart vil signere en ny kontrakt. Belgieren kan forvente å få et forbedret tilbud snart. «Vi håper vi kan ha ham lenger. Jon (Rudkin, fotballdirektør i Leicester) møter hans representanter, fortalte Rodgers ifølge Daily Mail og fortsetter:

«Som jeg sa før, vil jeg gjøre alt for å hjelpe ham med å utvikle seg, og han vil fortsette å hjelpe oss også».

Youri Tielemans er med i troppen som i kveld møter Hviterussland til VM kvalifiseringskamp i Gruppe E, en gruppe de er i ferd med å vinne med klar margin.

Les: Gerard Pique: «Jeg kan ikke garantere jeg vil være her neste sesong»

I fjor sommer ryktes det at Tielemans ville bli rekruttert av Liverpool, en signering som aldri skjedde. Nå kan det være for sent, da Spanias storklubber og Manchester United leder dragkampen om 24-åringens signatur.