Så lange Kalvin Phillips kan huske har Leeds vært hans klubb. – Selv om han har vært skadet siden 5.desember har interessen rundt han vært stor, på fredag var han tilbake på benken, og ikke brukt av manager Jesse Marsch da Leeds tok en svært etterlengtet seier. – Leeds 3 Wolverhampton 2.

Gleden var stor da Leeds skapte seg pusterom i nedrykkskampen, det ble heftige jubelscener som også Kalvin Phillips tok del i!.

Les: Gigantduell i FA Cupen

Den 26 år gamle defensive midtbanespilleren skrev under sin første proffkontrakt sommeren 2015 og har i løpet av årene bitt en del av Leeds sin dna. Nyansatte manager Jesse Marsch ser foreløpig ut til å gjøre en god jobb, men han kan ikke erstatte relasjonen som tidligere manager Marcelo Bielsa og Kalvin Phillips hadde.

Sparkingen a Bielsa var på mange måter det Phillips trengte for å kunne gå videre, men han forlater ikke klubben uten å legge igjen et solid bidrag til klubbkassa.

Les: Spotify sponsorat muliggjør Paul Pogba-avtale

Sunday Times er siste avis ut med å påpeke dette og de sier at Steven Gerrard har satt Kalvin Phillips øverst på Aston Villa sin ønskeliste for denne sommeren.

Steven Gerrard og co. skal være villige til å bla opp så mye som 60 millioner pund – rundt 690 millioner kroner for Leeds-spilleren, skriver avisen. – Villa skal ha store planer og ambisjoner om å etablere seg som en topp seks-klubb i Premier League. Også Newcastle og West Ham skal være interessert i 26-åringen det samme er flere klubber i Europa, men Phillips ønsker å fortsette sin karriere i England.