Memphis Depay

Den spanske avisen AS skriver i dag at Barcelona plutselig kan stå ribbet tilbake for nederlandske stjerner hvis ikke de får ut fingeren. – Allerede har Gini Wijnaldum ombestemt seg på vei til medisinsk test på Camp Nou og heller valgt å la seg bade i penger i den franske hovedstaden.

Barcelona har allerede møtt Memphis Depay sitt krav om at hans tidligere sjef på det nederlandske landslaget Ronald Koemann fortsetter som manager i minst et år til. – Nå med Juventus lurende i sivet har de katalanske gigantene forbedret og forlenget sitt sitt tilbud. Tre sesonger, frem til 2024.

Sist uke var knallgod på signeringsfronten helt helt til Gini Wijnaldum bestemte seg for Paris Saint-Germain. Nå er de redde for at avtalen skal glippe i tolvte time akkurat slik den gjorde med midtbanespilleren.

Den tidligere Manchester United spilleren har blomstret opp i Lyon, hans avtale med den franske klubben varer til 30 juni og dermed ingen overgangssum. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsker også å hente tilbake Memphis Depay med forsikringer om at ting er annerledes nå enn da han forlot Old Trafford i 2015.

Les: Kylian Mbappé er bare på 12.plass på lista over verdens dyreste spillere

27 åringen skal ha blankt avvist alle tilnærminger fra Engelsk fotball, som han sa til den franske sportsavisen L’Equipes før jule. – Det er tre grunner til at England ikke er aktuelt: «spillestil, klima og ensidig fokus på penger».

Memphis Depay ønsker seg en langsiktig kontrakt noe som Barcelona nå tilbyr ved å øke fra 2 til tre år.

Corriere dello Sport skriver at Juventus nå jobber med en klassisk innersving og har med det satt i gang apparatet til Barcelona. Midt i hele overgangssnakkingen fortsetter han å score for Nederland før starten på EM denne uken. Tre mål på de to siste kampene har 27-åringen på vei inn i turneringen, i kanonform.

Les: Claudio Ranieri skal inn og lage mer trøbbel for Pochettino